admin Nema komentara

HCL sada u potpunosti kontrolira neke od IBM softvera uključujući Lotus Notes

Obavještavamo drage kupce i partnere da je IT Systems postao HCL Technologies partner. Indijski IT gigant HCL Technologies je otkupio dio IBM portfolia za 1,8 milijardi dolara, uključujući  Lotus Notes Domino, nakon što su sporazum objavili u decembru prošle godine.

Softverski proizvodi koje je kupio indijski gigant su AppScan; BigFix; Commerce; Connections; Digital Experience; Domino Lotus Notes; i Unica.

Notes i Domino su platforme na kojima It Systems razvija svoje aplikacije, proizvodi pružaju klijentski i serverski softver za razmjenu poruka i kolaboraciju za širok spektar poslovnih okruženja. Ovi proizvodi omogućavaju da unaprijedite vašu organizaciju kao društveni biznis i mogu vam pomoći da brzo i lako razvijete kolaborativne i workflow aplikacije za vaše potrebe. Ovo vam omogućava da ubrzate poslovanje, poboljšate odlučivanje, povećate produktivnost i ostvarite bolje poslovne rezultate.

 

admin Nema komentara

Postali smo Barracuda partner

Postali smo Barracuda partner

Barracuda Networks nudi vodeća rješenja dizajnirana za rješavanje glavnih IT problema – učinkovito i povoljno – zadržavajući razinu korisničke podrške i zadovoljstva. Njihovi proizvodi obuhvaćaju rješenja za:

sigurnost sadržaja
povezanost i isporuku aplikacija
pohranu podataka
zaštitu i oporavak u slučaju katastrofe

Barracuda je tradicionalno poznata i priznata u e-mail i web sigurnosnih rješenjima, s vremenom je svoj nagrađivani portfolio nadogradila s više od desetak rješenja specijalne namjene koji pokrivaju sva područja mreže i sve tipove korisnika s istinskom end-to-end zaštitom. Rješenja dolaze u obliku fizičkih uređaja, virtualnih uređaja, rješenja u cloudu te hibridna rješenja.