Prodaja

  • Paromlinska 34, 71000 Sarajevo
  • +387 (0)33 941 461

O nama

Information, technologies & systems.

U mnoštvu univerzalnih softverskih rješenja, namjenjenih za širok krug korisnika raznih profila, teško je pronaći ono koje zadovoljava specifične potrebe kupca. Upravo zbog toga mi smo orjentisani na svakog pojedinačnog korisnika naših softverskih rješenja. Naši programeri uvijek imaju krajnje korisnike na umu. Tako prilagođavamo najšire prihvaćene industrijske standarde njihovim potrebama. Ovo rezultira softverom koji radi kao da je razvijen od strane samih korisnika, a ne informatičkih inženjera.

Misija firme

Naša poslovna filozofija bazira se na potpunoj orjentaciji ka kupcu našeg softvera uz pružanje kompletnih rješenja po sistemu ključ u ruke. Naš cilj je da softverski proizvodi i usluge koje pružamo omoguće našim klijentima da postignu svoje ciljeve uz maksimalno zadovoljstvo omjerom kvalitete i cijene naših proizvoda odnosno usluga.

Profil firme

IT Systems je firma koja se bavi proizvodnjom softvera, projektovanjem informacionih sistema i pružanjem konsalting usluga iz oblasti informacionih tehnologija. Sjedište firme je u Sarajevu.

Information technology for modern age

Top