Softver za Kadrovsku evidenciju

Softver Kadrovska evidencija omogućava vođenje evidencije ljudskih resursa, baziran na “inteligentnim” elektronskim obrascima koji značajno olakšavaju i ubrzavaju unos podataka, te sprečavaju logičke pogreške kod unosa. 

Softver je razvijen na IBM Lotus Notes platformi, što garantuje veliku sigurnost podataka i pruža široku paletu pretraga i prikaza podataka, sa mogućnošću eksporta u razne formate, kao što je XML, CSV, TXT, XLS, kao i u različite uredske aplikacije, kao što su: Excel, Word, Acrobat Reader, itd. Korisnik softvera dobija svoj digitalni certifikat, pomoću kojeg se prijavljuje sa svojim imenom i korisničkom šifrom. Pored toga, svi podaci u bazi podataka se kriptuju, tako da je potpuno onemogućen neovlašten pristup podacima.

Aplikacija omogućava vrlo širok spektar pretraga baze, tako npr. jednostavnim kucanjem početnih slova prezimena dobija se spisak svih osoba čije prezime počinje zadanim slovima. Takođe moguća je brza pretraga po matičnom broju, mjestu rođenja, rednom broju evidencije itd.

Iz baze Kadrovske evidencije nije moguće izbrisati niti jedan podatak, a svaka intervencija operatera na zapisu se bilježi u istorijatu zapisa zajedno sa imenom i prezimenom operatera, datumom izmjene podatka, te starom i novom vrijednošću izmjenjenog podatka.

Ukoliko neki radnik napusti firmu, iz bilo kog razloga, njegov karton u bazi se arhivira, tako da svi podaci ostaju trajno sačuvani.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na: tel/fax: ++387(0)33 941 461, mobitel: ++387(0)61 150 009 ili email:  info@itsbh.com

  • JU BOLNICA TRAVNIK – Travnik
  • JU SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE KANTONA SARAJEVO – Sarajevo
  • PAYTEN D.O.O. – Sarajevo
  • ASSECO SEE D.O.O. – Sarajevo